© Ultima Thule Lodge
© Ana Raquel
© Nelson Gareth Eyres
© Tourism Australia
© NPS
© John Pannell
   
 
 
    Kia ora (spreek uit: Kiora) beste reizigers, oftewel goedendag in de taal van de Maori, de oorspronkelijke inwoners van één van de mooiste landen ter wereld: Nieuw-Zeeland.

Welkom dus op de site van Kiora Travel, een bijzonder reishuis dat unieke reizen op maat aanbiedt naar talrijke adembenemende bestemmingen. Kiora Travel staat garant voor alles naar wens reizen, ver weg van de massa, waar beleving en volop genieten centraal staan…

Met ‘one world, many stories’ als leuze zal het u niet verbazen dat ons aanbod heel uitgebreid is: van courante tot minder voor de hand liggende bestemmingen, van charmante guesthouses tot exclusieve lodges, van klassieke tot ‘off the beaten track’ reisroutes.

Op basis van uw wensen en onze expertise stel ik graag een reis samen die 100% bij u past. Daarom zal u op onze site geen uitgestippelde reisroutes vinden, wel veel van het fraais dat elk land in petto heeft, in woord en beeld.

Gepassioneerd en met 20 jaar ervaring als à la carte travel designer maak ik graag uw volgende droomreis op maat waar, met oog voor uw wensen, interesses en budget. Na afspraak geef ik u met plezier deskundig reisadvies op kantoor in Berchem of gewoon bij u thuis.

Op deze site zal u een voorproefje krijgen van wat de wereld zoal te bieden heeft. Smaakt het naar meer, contacteer me dan op 0474 631 709 of via info@kioratravel.be

Reislustige groeten,

Natalie Blauwens


Kiora travel is powered by Travel Experts.