Mongolië 
 Bali 
 Okavango Delta 
 Marlborough Sounds, NZ 
 Riobamba 
 Neijiang 
 Shamwari National Park 
 Margaret River 
 Khovsgul 
 Sossusvlei 
 Victoria Falls 
 Transsiberische spoorlijn 
 Rocky Mountains 
 Altai-gebergte 
 Yangshuo 
 Botswana 
 Mount Cook NP 
 Amazonewoud 
 Tafelberg 
 Great Barrier Reef 
 Pacific Rim NP, Vancouver Island 
 Baikalmeer 
 Bay of Islands 
 The Red Centre 
 Naadam Festival 
 Oudtshoorn 
 Abel Tasman Coastal Track 
 Beijing 
 Kakadu National Park 
 Tongariro Crossing 
   
 
 
  over Kiora Travel     Na 20 jaar ervaring in à la carte reizen richtte ik mijn eigen reishuis op: Kiora Travel. Ik gaf het een naam die mijn voorliefde uitspreekt voor het land waar ik m’n hart verloor: Nieuw-Zeeland.
Kia ora (spreek uit Kiora), betekent ‘Goedendag’ of ‘Hallo’ in de taal van de oorspronkelijke inwoners van 'het land van de lange witte wolk', zoals de Maori Nieuw-Zeeland noemen.
 
Deze prachtige bestemming kent naast een overweldigende natuur ook een interessante cultuur en staat symbool voor alle reizen die Kiora Travel aanbiedt: puur en boeiend, en bron van tal van unieke reisverhalen waar u straks weer mee thuiskomt.
 
De leuze ‘no worries’ wordt in Nieuw-Zeeland hoog in het vaandel gedragen, en dat is exact waar Kiora Travel bij uw reizen voor zal zorgen. Voor, tijdens en ook na uw reis houd ik graag contact. Kiora Travel is van begin tot einde van uw reis persoonlijk betrokken partner.
 
Ik heb 20 jaar professionele ervaring op de teller staan: eerst als planner van avontuurlijke groepsreizen, later als à la carte travel designer van individuele reizen naar de mooiste bestemmingen.
Ook aan reiservaring ontbreekt het me niet: ik maakte twee wereldreizen, talrijke studiereizen en vele andere verre reizen, eerst zonder en later met kinderen. Vele landen ken ik dan ook van binnen en van buiten. Reizen zit in m’n natuur, dat zal u snel merken.
 
Vindt u op de site niet de bestemming die u graag wil ontdekken, no worries, want er staat maar een deel van de bestemmingen die Kiora Travel aanbiedt online. Ook in andere landen reisde ik al uitgebreid, zoals bv Rusland en IJsland om er maar een paar te noemen.
 
Welkom bij Kiora Travel!
 
Natalie Blauwens